010 5928105

E.J. van der Meer Elektrotechniek bv is aangesloten bij:

VEB staat voor Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. De VEB werd in 1987 opgericht en heeft onder meer als doelstellingen:

  • branchebescherming
  • hanteren erkende kwaliteitsnormen
  • behartigen belangen aangesloten ondernemers

    Voor meer informatie bezoekt u de website.

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Met ingang van 1 januari 2019 fuseren de stichtingen KvINL en Sterkin tot de nieuwe organisatie InstallQ. Daarmee ontstaat één stichting die praktisch alle kwaliteitsregelingen voor de installatiebranche beheert en uitvoert. Deze krachtenbundeling geeft duidelijkheid in de branche. Het doel van InstallQ is om via kwaliteitsregelingen de kwaliteit en veiligheid van installaties in Nederland te vergroten.

Het aantonen van kwaliteit binnen het geleverde installatiewerk is belangrijk en wordt de komende jaren alleen maar belangrijker. De installatiebranche en de afnemers van hun diensten hebben veel behoefte aan meer eenduidigheid en transparantie in de regelingen waarmee die kwaliteit wordt aangetoond. De fusie van KvINL en Sterkin tot InstallQ, draagt zorg voor duidelijkheid en transparantie.

       DEECHTEINSTALLATEUR.NL
           

ook zijn wij een erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf is een titel om trots op te zijn. Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Het beeldmerk laat zien dat u mbo-studenten opleidt, of het nu gaat om vermelding op uw briefpapier, een sticker op uw bedrijfsauto of een bordje op uw gevel.

       

Wij zijn ook te vinden op:


www.electricien-info.nl

 

Nieuws

vacature
Wij zijn op zoek naar een elektromonteur  Vind jij het leuk om mooie installaties te...
SONOS
met trots kunnen wij melden dat we per heden SONOS reseller zijn
Ksenia 4.0
Ksenia Lares 4.0 De nieuwe Lares 4.0 beveiligingscentrales met 16 tot 644 zones bied...
wecycle
Wij zijn een inleverpunt voor WECYCLE